Lori Horsten
Volledig scherm
PREMIUM
Lori Horsten © Getty Images / rv

Fermenteren, drogen, kiemen of wecken: herboriste legt uit hoe je deze populaire kook- en bewaartechnieken onder de knie krijgt

De thuiskooktrend tijdens de pandemie zorgde voor een revival van oude bewaar- en kooktechnieken. Wegens: duurzaam, lekker en gezond. Heb jij de geheimen ervan niet meegekregen van je grootmoeder? Geen nood, herboriste en hulpkok Lori Horsten (29) gidst je door de basics. “Producten gaan langer mee en je ontdekt nieuwe verrassende smaken.”

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.