Steven Richardson
Volledig scherm
PREMIUM
© Steven Richardson

Ellie (40) voedt haar pleegdochtertje van 6 alleen op: “Ik zou het er heel moeilijk mee hebben mocht ze op een dag niet meer bij mij wonen”

Voedde Ellie (40) haar pleegdochter in het begin vooral op vanuit haar hoofd, dan is dat nu meer en meer vanuit haar hart. “Ik wou het té perfect doen en durfde geen fouten te maken. Pas toen ik milder kon zijn voor mezelf en voor Zohra (6), zag ik haar openbloeien. Het tandenpoetsen overslaan, mag nu al eens.”

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Zo pakken Birgit (33) en Tim (40) de opvoeding van hun jonge zoontjes aan: “We houden niet van voorgekauwde opvoedmodellen, maar doen wat voor ons goed aanvoelt”
  PREMIUM

  Zo pakken Birgit (33) en Tim (40) de opvoeding van hun jonge zoontjes aan: “We houden niet van voorgekauw­de opvoedmo­del­len, maar doen wat voor ons goed aanvoelt”

  Dat de coronamaatregelen een ferme impact hebben op je gezinsleven, kunnen ook Birgit en Tim bevestigen. Stress en hoge werkdruk maakten plaats voor meer qualitytime met hun kinderen. “We zijn actiever bezig met opvoeden. Bij ons ligt de nadruk op vrijheid, ontdekken en positivisme. Er is al zoveel dat niet mag.” Kinderpsychiater Peter Adrianssens legt ook uit waarom het zo belangrijk is om je kinderen goed te leren omgaan met grenzen.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm