Eline De Munck en Tom Boonen presenteren trots het resultaat van hun samenwerking: de eerste elegante sportbril ‘Odette X Tom Boonen’, geproduceerd met een 3D-printer.
Volledig scherm
Eline De Munck en Tom Boonen presenteren trots het resultaat van hun samenwerking: de eerste elegante sportbril ‘Odette X Tom Boonen’, geproduceerd met een 3D-printer. © Kristof Ghyselinck

Eline De Munck en Tom Boonen ontwerpen sportbril waarmee je gezien wíl worden: “De vraag om dit gat in de markt op te vullen drong zich al een tijdje op”

HLN ShopWe kennen Eline De Munck niet alleen van haar werk als zangeres, actrice en presentatrice. Sinds 2015 treedt het multitalent vooral op de voorgrond als ontwerpster van brillen, die ze verdeelt via haar eigen bedrijf Odette Lunettes. De onderneemster verrijkte haar collectie zopas met een opmerkelijk exemplaar: een stijlvolle sportbril. Deze woorden lieten zich tot nu toe niet in één adem noemen, dus klopte HLN shop aan bij De Munck voor een woordje uitleg over deze bijzondere bril, waarvoor ze de handen in elkaar sloeg met ex-wielrenner Tom Boonen.