Black Friday: de mooiste deals voor een grote tv
Volledig scherm
Black Friday: de mooiste deals voor een grote tv © Getty Images

Eindelijk Black Friday: op deze grote televisies krijg je grote kortingen

Hardware InfoDe uit Amerika overgewaaide koopjesdag Black Friday houdt vandaag ook ons land in zijn greep. De overzeese soldengekte wakkert jaar na jaar vroeger aan en dat heeft ook zijn effect op de prijzen van televisietoestellen. De kostprijs van bepaalde modellen is vandaag flink verlaagd. Eén toestel zet je zelfs aan 44 procent korting in je woonkamer. Frank Everaardt, tech-expert bij Hardware.Info, laat vijf interessante aanbiedingen op ons los.

 1. Niels en Stefanie verhuizen met hun kroost naar Italië: “We willen meer quality time met het gezin”
  PREMIUM

  Niels en Stefanie verhuizen met hun kroost naar Italië: “We willen meer quality time met het gezin”

  Niels en Stefanie begonnen jong aan kinderen, al was dat niet zorgeloos. Een van hun dochters heeft namelijk epilepsie. Toch probeerden ze elk op hun manier hun kinderen los te laten. Nu willen ze zoveel mogelijk van hun gezinsleven genieten en dat in het land waar ze altijd op vakantie zijn gegaan: Italië. “Een lifecoach leerde me dat ik mijn kinderen niet ‘in een glazen kistje’ hoef te steken en dat lukt steeds beter”, aldus mama Stefanie.
 1. “Je hebt altijd een bedenktijd van 7 dagen”: dit moet je volgens experts weten als je een makelaar zoekt
  PREMIUM

  “Je hebt altijd een bedenktijd van 7 dagen”: dit moet je volgens experts weten als je een makelaar zoekt

  Sommige websites die je helpen om het beste immokantoor te vinden, zijn misleidend. Dat blijkt vandaag uit een onderzoek van VTM Nieuws en Het Laatste Nieuws. Maar hoe kies je nu wel een betrouwbare makelaar? En waar moet je dan echt op letten? Onze woonexpert Bjorn Cocquyt en opleidingshoofd vastgoed Mounia Faid (AP Hogeschool) geven vier essentiële tips: “Jij bent degene die het huis verkoopt, dus jij hebt ook nog altijd de touwtjes in handen.”
 2. “Met goeie boter, mooie bloem en verse scharreleieren zit je al voor 80 % goed": drie experts leggen uit hoe je de lekkerste pannenkoeken bakt
  PREMIUM

  “Met goeie boter, mooie bloem en verse scharrelei­e­ren zit je al voor 80 % goed": drie experts leggen uit hoe je de lekkerste pannenkoe­ken bakt

  Lichtmis valt - net als elk jaar - op donderdag 2 februari. Dat betekent: tijd voor pannenkoeken! Maar hoe krijg je de lekkerste exemplaren op tafel? Onze journaliste bracht een bezoekje aan ‘t Fietskotje, De Pannenkoekenboot en Kāfēi om achter het ultieme bakgeheim en ingrediënt te komen. Van fluffy varianten tot de klassieker: de experts zetten op een rijtje hoe je de beste versies bakt. Over één ding zijn ze het alvast eens: “een goede pannenkoek is altijd vers.”