Stef Thyssen plaatste zonnepanelen op zijn dak.
Volledig scherm
PREMIUM
Stef Thyssen plaatste zonnepanelen op zijn dak. © David Legreve

Eigenaars van zonnepanelen over kostprijs en wat ze al hebben opgeleverd: "Een jaar gehad waarin we maar voor 7 euro aan elektriciteit hebben afgenomen”

Nu de prijzen voor stroom en gas ongekende hoogtepunten bereiken en er zich nog niet meteen een daling lijkt in te zetten, zoeken vele consumenten naar gunstige alternatieven. Zonnepanelen zijn een optie, maar is het de investering nog waard? Vier eigenaars maken voor ons de rekening op, met de pro’s en contra’s. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Wat is het fiscale voordeel van zonnepanelen? En wat met het tweede verblijf dat je kocht? Fiscaal expert beantwoordt lezersvragen over vastgoed
  PREMIUM

  Wat is het fiscale voordeel van zonnepane­len? En wat met het tweede verblijf dat je kocht? Fiscaal expert beant­woordt lezersvra­gen over vastgoed

  Ook fiscaal was 2020 een jaar zoals geen ander. In onze belastingreeks legde onze geldexpert Michel Maus al uit hoe je je aangifte invult van vak I tot en met XXII. Toch zitten nog heel wat Belgen met vragen. Wat als je dit jaar een buitenverblijf kocht? En waar moet je een schenking invullen? Michel Maus beantwoordt vandaag de belastingvragen die lezers instuurden over vastgoed.