Zoveel betaal je voor een eigen zwembad
Volledig scherm
Zoveel betaal je voor een eigen zwembad © Getty Images

Eigen zwembad: dit is wat het kost aan energie en hoe je die prijs kan drukken

EnergieWie een zwembad aanschaft, moet naast de materiaal- en plaatsingskosten ook een budget voor het verbruik en onderhoud voorzien. Maar hoe hoog lopen die kosten gemiddeld op en wat kan je doen om je energiefactuur binnen de perken te houden? Mijnenergie.be stak het licht op bij Joeri Dils, voorzitter van BSPA, de vereniging van zwembadbouwers, fabrikanten en toeleveranciers van zwembadmateriaal.

 1. Lange uren draaien en je baas vermijden: 8 dingen die je beter niet doet op je nieuwe werk
  Groeien

  Lange uren draaien en je baas vermijden: 8 dingen die je beter niet doet op je nieuwe werk

  Heb je je diploma op zak en je eerste baan net binnen? Dan breekt er wellicht een spannende periode aan. Alle begin is moeilijk en fouten zal je onvermijdelijk maken, maar met behulp van enig deskundig advies, kan je een aantal klassiekers misschien vermijden. Jobat.be vroeg aan Hilde Van Damme, loopbaancoach en oprichtster van Addisi welke typische fouten starters maken en hoe het beter kan.
 2. Justitie op haar spannendst: deze advocatenseries blazen je omver

  Justitie op haar spannendst: deze advocaten­se­ries blazen je omver

  Er gaat niets boven een opwindende advocatenserie waarin je je helemaal kan verliezen. Daarom bundelen wij in onze Kijkgids de meest verfrissende exemplaren met uiterst pittige dialogen en verrassende plotwendingen. We volgen ex-alcoholiste Abigail Bianchi in het nieuwe ‘Family Law’ (Streamz), de ongediplomeerde maar geniale advocaat-stagiair Mike Ross in ‘Suits’ (Netflix/Prime Video) en advocaat Saul Goodman in de ‘Breaking Bad’ spin-off ‘Better Call Saul’ (Netflix).