Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Een nieuwe wagen kopen? Zo kies je de goedkoopste autolening

SparenWeinig mensen hebben genoeg spaarreserve om een nieuwe wagen in één ruk te kunnen bekostigen. Met een autolening moet je niet direct het volledige bedrag betalen, maar los je maandelijks een beetje af. Bijkomend voordeel: autoleningen zijn behoorlijk betaalbaar op dit moment. Spaargids.be gaat na hoe je de goedkoopste vindt.

 1. GETEST. Husqvarna Norden 901: “Onder het strakke design schuilt een werkpaard pur sang”
  PREMIUM

  GETEST. Husqvarna Norden 901: “Onder het strakke design schuilt een werkpaard pur sang”

  Avontuurlijk motorrijden blijft hip, maar anno 2022 is er ook plaats voor realisme. Naast geweldig zware en krachtige vlaggenschepen zien we steeds meer capabele middenklassers zoals nu de Husqvarna Norden 901 . Een lichte tweecilinder met een cool design die net zo goed over grindpaden stuift als hij door de file filtert. Onze motorexpert Arno Jaspers trok op pad voor een eerste testrit in eigen land: “Husqvarna raakt de sweet spot tussen avontuurlijk offroaden en comfortabel reizen. Onder het strakke design schuilt een werkpaard pur sang.”
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 3. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.