Professor Moustapha Hamdi bespreekt de nieuwste technieken voor reconstructieve en esthetische chirurgie.
Volledig scherm
PREMIUM
Professor Moustapha Hamdi bespreekt de nieuwste technieken voor reconstructieve en esthetische chirurgie. © Getty Images/ rv

Een lichter borstimplantaat, een interne bh en veel eigen vet: dit is de plastische chirurgie van de toekomst

Mooiere borsten, een Braziliaans achterwerk of slankere taille: daarvoor staan almaar meer nieuwe technieken en materialen ter beschikking. Om die te ontdekken verzamelden plastisch chirurgen van over de hele wereld in Brussel op een conferentie* over esthetische chirurgie van borst- en lichaamcontouren. We waren erbij, keken ernaar én vroegen gastheer prof. Moustapha Hamdi, specialist reconstructieve en esthetische borstchirurgie van het UZ Brussel, het hemd van het lijf over alle nieuwigheden.

 1. Steeds meer jonge vrouwen willen het ‘Instagramgezicht’. Cosmetisch chirurg: “De ingrepen gaan tegen de natuur in”
  PREMIUM

  Steeds meer jonge vrouwen willen het ‘Instagram­ge­zicht’. Cosmetisch chirurg: “De ingrepen gaan tegen de natuur in”

  Volle lippen, een fijne neus, hoge wenkbrauwen, een scherpe kaaklijn. We beschrijven het gezicht van topmodel Bella Hadid — maar net zo goed van duizenden andere vrouwen op Instagram. Het ‘Instagramgezicht’ is het nieuwe schoonheidsideaal, wat zorgt voor een stijgende vraag naar cosmetische behandelingen bij jonge vrouwen. Ook Hadid zelf liet op haar veertiende al een nose job uitvoeren, waar ze nu spijt van heeft. Twee experts lichten het fenomeen, en de gevaren ervan, toe.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  14

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.