Beursexpert Pascal Paepen (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Beursexpert Pascal Paepen (rechts). © Getty Images, Steven Richardson

Een levensverzekering als belegging: onze beursexpert Pascal Paepen legt uit welke je het meest rendement oplevert

Tak 21, tak 23, tak 44 … voor iedereen is er een spaar- of beleggingsproduct op maat. Maar hoe zorg je ervoor dat je door de takken de boom nog ziet? Onze beursexpert Pascal Paepen gidst je in onze reeks Starten met beleggen door de jungle. Vandaag legt hij uit hoe interessant een levensverzekering is als beleggingsproduct en welke levensverzekering je het hoogste rendement biedt. “Ondanks kapitaalgarantie kan je toch nog verlies boeken.”

 1. Investeren in energie, luchtvaart of AB InBev? Onze geldexperts delen hun beste beleggingsadvies voor de nieuwe roaring twenties
  PREMIUM

  Investeren in energie, luchtvaart of AB InBev? Onze geldex­perts delen hun beste beleggings­ad­vies voor de nieuwe roaring twenties

  De roaring twenties moeten het worden zodra we Covid-19 verslagen hebben en alle onderdrukte levenslust resulteert in een beter leven en een oplevende economie. Maar waarin beleg je na corona dan het best en welke aandelen laat je beter links liggen? Onze geldexperts Paul D’Hoore, Pascal Paepen en Geert Noels geven advies. Van “Wacht niet te lang meer, er is nu al beweging op de markten.” tot “Nonsens!”
 2. Hoe weet je wanneer je aandelen moet kopen of verkopen? Beursexpert Pascal Paepen geeft advies
  PREMIUM

  Hoe weet je wanneer je aandelen moet kopen of verkopen? Beursex­pert Pascal Paepen geeft advies

  Wie zelf belegt dient zijn portefeuille ook zelf op te volgen. Maar wat voor de ervaren belegger een fluitje van een cent is, blijkt heel wat moeilijker voor wie begint met beleggen. Onze beursexpert Pascal Paepen gidst je in onze reeks Starten met beleggen door de jungle. Vandaag: hoe lees je de beurspagina’s? En vooral: wanneer moet je ingrijpen en je aandelen (ver)kopen en wanneer niet?
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm