vincent duterne / photo news
Volledig scherm
PREMIUM
© vincent duterne / photo news

“Dit is gewoon een blok gelatine”: topchef Luc Bellings proeft en pimpt 20 desserts uit de supermarkt

Een maaltijd is niet compleet zonder een lekker dessert. Maar welk toetje serveer je dan het je liefst: tiramisu, chocolademousse, rijstpap of vanillepudding? Sterrenchef Luc Bellings proeft van al het lekkers van de huismerken van de supermarkten en gaf aan de beste uit de test zijn eigen toets. “Veel producten missen smaak, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen die zéér goed scoren.”

 1. Sterrenchef Luc Bellings bezoekt bekendste frietkoten van het land: “Wie dit opeet, heeft er ‘s avonds nog ‘plezier’ van”
  PREMIUM

  Sterren­chef Luc Bellings bezoekt bekendste frietkoten van het land: “Wie dit opeet, heeft er ‘s avonds nog ‘plezier’ van”

  Ook in lockdowntijden lust de Vlaming wel eens een frietje en een curryworst speciaal. Maar waar is het nu écht de moeite om te gaan aanschuiven? Sterrenchef Luc Bellings bezocht voor ons de bekendste frietkoten van de Vlaamse hoofdsteden en Brussel, en stelt vast dat geen enkele frituur erin slaagt om ze allebei perfect klaar te maken. “Waar de friet top is, is curryworst vaak flop.” Toch heeft hij één perfect bakje friet gevonden en één curryworst speciaal die een 10 op 10 verdient.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!