Evelien Van Hamme, bekend van kijkcijferhit Dertigers.
Volledig scherm
PREMIUM
Evelien Van Hamme, bekend van kijkcijferhit Dertigers. © VRT

De vakantie van Evelien Van Hamme (38): “Ik kocht via eSkyTravel valse tickets voor een vlucht die niet bestond, dus nu zit ik in mijn zetel in plaats van in Spanje”

In onze rubriek Centen & percenten, die voor de gelegenheid een zomers tintje kreeg, vertelt actrice Evelien Van Hamme (38) uit kijkcijferhit Dertigers honderduit over waar ze haar vakantiegeld aan uitgeeft. “Op restaurant betaal ik nooit 50 euro voor één fles wijn. Voor dat bedrag koop ik liever verschillende flessen in de supermarkt.”

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Het vakantiegeld van Belle Perez (45): "Op reis vinden we het leuk om niet op een euro te kijken. Vakantie kost nu eenmaal centen”
  PREMIUM

  Het vakantie­geld van Belle Perez (45): "Op reis vinden we het leuk om niet op een euro te kijken. Vakantie kost nu eenmaal centen”

  Zangeres Belle Perez (45), die met haar eerste Nederlandse-Spaanse single ‘Contigo’ garant staat voor frisse zomerse beats, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. In onze rubriek Centen & percenten, die voor de gelegenheid een zomers tintje kreeg, vertelt ze honderduit over waar ze haar vakantiegeld aan uitgeeft. “Als je tien dagen lang gierig moet zijn, blijf ik liever thuis. Vakantie moet een feest zijn, geen marteling.”