.
Volledig scherm
. © Berrow Projects

De Provence of Mallorca? Het is geen toeval dat je de locatie van dit herenhuis moeilijk kunt raden

Woon.We zullen misschien nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een gerenoveerd herenhuis op Mallorca. Al had het evengoed de Provence kunnen zijn.

5 reacties

 • ISABEL FRANCOIS

  2 maanden geleden
  Na wat research..huis is niet te koop maar wel als vakantiewoning te huur.En best nog wel aan een redelijke democratische prijs/nacht.😏
 • Griet Van Lint

  2 maanden geleden
  Wat is de prijs?
 • Rudi De Man

  2 maanden geleden
  Prachtig, maar wat moet dat kosten ?
 • Dennis Desmidt

  2 maanden geleden
  die van u niet alleen,isabel. Al die tralala tegenwoordig is voor niets meer nodig..zo iets..gewoon perfect. Nu nog de prijs weten
 • ISABEL FRANCOIS

  2 maanden geleden
  Pfew..das nu es volledig mijn goesting.Zowel qua locatie als het huis.👌🏼
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.