Grégoire De Poorter
Volledig scherm
PREMIUM
© Grégoire De Poorter

De familie Coelus toverden hun huis om tot een licht- én kleurrijke woning: “Ongelooflijk effect op ons humeur”

BinnenkijkerNiet alleen het weer heeft een invloed op ons humeur, ook de kleur van ons interieur. Misschien is het daarom dat de familie Coelus goedlachs en opgewekt is? Hun huis is dan ook een mix vol vrolijke tinten die niet op de muren, maar op de plafonds zijn aangebracht. Origineel en met een verrassend effect. Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en legt uit hoe je zelf het best je plafond schildert. 

 1. Aftellen naar het WK wielrennen: deze films en series moet je gestreamd hebben

  Aftellen naar het WK wielrennen: deze films en series moet je gestreamd hebben

  Zondag starten de wereldkampioenschappen wielrennen in ons land met een tijdrit bij de mannen van Knokke-Heist naar Brugge. Naast Streamz, dat voor de gelegenheid uitpakt met de eigenzinnige docureeks ‘Regenboog’, brengen wij deze week eveneens een ode aan de fiets in onze Kijkgids. Kilometervreter Louis Talpe in ‘The Racer’ (Netflix), een blik achter de schermen bij wielerteam Orica-Scott (‘Eat. Race. Win’, Prime Video), ’s werelds strafste freeriders in ‘Accomplice’ (Netflix) en nostalgie troef in ‘Allez, Eddy!’: dit zijn onze vijf favoriete wielerfilms en -docu’s.
 1. “Met water alleen is de centrale muur in het huis te herleiden tot modder”: circulaire woning van Peter en Evelien toont bouwmethode van de toekomst
  PREMIUM
  Binnenkijker

  “Met water alleen is de centrale muur in het huis te herleiden tot modder”: circulaire woning van Peter en Evelien toont bouwmetho­de van de toekomst

  Bij Peter (43) en Evelien (38) kan zowat de hele woning in een wip uiteen gehaald worden, om een nieuwe indeling te creëren of om de materialen elders te hergebruiken. Maak kennis met het circulaire bouwen, een methode die snel aan populariteit wint en het milieu veel minder belast. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging er een kijkje nemen.