De duurste mobilhome van Nederland: met was- en afwasmachine, fietsenlift en kleine garage

De duurste mobilhome van Nederland staat te koop in Oss. Het gaat om de Morelo Grand Empire 110GSO+. Aan boord zijn een wasmachine, vaatwasser, fietsenlift én een garage waar bijvoorbeeld een Mini Cooper in past. 

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Nu kopen of niet? “Besef dat als een woning 20.000 euro goedkoper wordt en de rente stijgt met 1 procent, je in totaal méér zult betalen dan vandaag”
  PREMIUM

  Nu kopen of niet? “Besef dat als een woning 20.000 euro goedkoper wordt en de rente stijgt met 1 procent, je in totaal méér zult betalen dan vandaag”

  Sinds het begin van dit jaar werden huizen opnieuw gemiddeld 5,8 procent duurder, maar tijdens het derde kwartaal stelde vastgoedplatform Immoweb vast dat de markt aan het afkoelen is. Waar gebeurt dat het felst? En is dit een aangewezen moment om te kopen of wacht je beter nog wat? We polsten bij verschillende makelaars en notarissen naar hun (toekomst)visie op het vastgoed. “Jonge kopers stellen een aankoop uit en huren langer. Het kan niet anders dan dat dit de markt beïnvloedt.”