Mooie smartphones voor minder dan 350 euro
Volledig scherm
Mooie smartphones voor minder dan 350 euro © Getty Images

De beste smartphone voor hooguit 350 euro

MultimediaOp zoek naar een smartphone, maar geen zin om meteen tegen de 1.000 euro neer te tellen voor het meest geavanceerde model? Dat is gelukkig ook niet nodig, want voor de helft van de prijs vind je evengoed prima toestellen. We selecteren de beste smartphones van hooguit 350 euro.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Expert legt uit hoe je asbest herkent in woning: “Je vindt het in bouwmaterialen waarvan je het nooit zou vermoeden”
  PREMIUM

  Expert legt uit hoe je asbest herkent in woning: “Je vindt het in bouwmateri­a­len waarvan je het nooit zou vermoeden”

  De voorbije jaren is al voor miljoenen vierkante meters aan asbest verwijderd in ons land. Toch duikt het schadelijke materiaal nog dagelijks op in oude gebouwen. Hoe herken het bouwmateriaal? Kun je het zelf veilig verwijderen? En wat zijn de risico’s? Jan Verheyen van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) wijst de weg. “Zeker wanneer je losse asbestvezels inademt kan je zwaar ziek worden.”