Een geschikt geschenk voor iedere persoonlijkheid
Volledig scherm
Een geschikt geschenk voor iedere persoonlijkheid © Getty Images

De beste kerstcadeaus voor de hobbykok, sportfanaat en creatieveling

HLN ShopMoet je nog aan je cadeaujacht beginnen en laat je inspiratie je in de steek? Geen zorgen, HLN Shop ging op zoek naar de leukste kerstgeschenken op maat van elke persoonlijkheid. Of je nu wilt uitpakken met een verrassend kerstcadeau voor een hobbykok, sportfanaat of creatieveling, of liever op veilig speelt met een pakje waarmee je altijd scoort: deze cadeaus zullen gegarandeerd op welgemeende oohs en aahs onthaald worden.

 1. IN KAART. Chef Tim Boury krijgt voor het eerst drie Michelinsterren, ontdek hier alle sterrenrestaurants
  Play
  26

  IN KAART. Chef Tim Boury krijgt voor het eerst drie Michelin­ster­ren, ontdek hier alle sterrenres­tau­rants

  Na een uitstel van drie maanden beloonde Michelin vandaag de beste restaurants in België en Luxemburg. En dat gebeurde met een verrassing van formaat: wanneer de show bijna gedaan leek te zijn, schonk Michelin chef Tim Boury (39) uit Roeselare op de valreep een derde ster. Restaurant Zilte van chef Viki Geunes (50) en het Hof van Cleve van Peter Goossens (58) behielden hun drie sterren. Comme Chez Soi uit Brussel moest een ster afgeven. Ontdek hier alle winnaars.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.