Lieven Maesschalck en zijn team coachten Jessica Van Bruyssel en Philippe Vermoessen om mee te doen aan de 20 km door Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Lieven Maesschalck en zijn team coachten Jessica Van Bruyssel en Philippe Vermoessen om mee te doen aan de 20 km door Brussel. © ©Carline Vandercruyssen

“De 20 km aan een deftig tempo uitlopen zal voor mij een echte mijlpaal zijn”: lopers krijgen advies van topkinesist Lieven Maesschalck

Omdat in groep sporten zoveel leuker is dan alleen, doet er dit jaar voor het eerst een Move to Cure-team mee aan de 20 km van Brussel. Lieven Maesschalck en zijn medewerkers coachten de deelnemers de voorbije weken om de loopwedstrijd van zondag tot een goed einde te brengen. Zij delen hun beste tips.

  1. Zoveel betalen ziekenfondsen terug wanneer je een bril koopt
    Spaargids.be

    Zoveel betalen ziekenfond­sen terug wanneer je een bril koopt

    Lukt het niet meer om vlot de ondertitels op tv te lezen? Of moet je de krant almaar verder voor je uit houden? Dan dringt een bezoek aan de oogarts zich op. Daarna zit er vaak niks anders op dan langs te gaan bij een opticien of optometrist voor een bril of een set contactlenzen. Om het prijskaartje te drukken, schieten ziekenfondsen te hulp. Maar in welke mate? Wie betaalt het meeste terug? Spaargids.be rekent het uit.