.
Volledig scherm
. © Royal Botania

Daar is de zon, daar is (bijna) de lente: zes trends voor je terras en tuin

Woon.De temperaturen zijn er nog niet naar, maar nu het al wat langer licht is en de zon volop schijnt, beginnen we hier en daar al lentekriebels waar te nemen. Het is dan ook het goede moment om na te denken over hoe je dit voorjaar je tuin en terras wilt inrichten. We helpen je daarbij een handje en zetten zes outdoor trends op een rij.

0 reacties

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Een moedervlek laten verwijderen: hoeveel kost dat en wat zijn de regels voor terugbetaling door de mutualiteit?
  PREMIUM

  Een moedervlek laten verwijde­ren: hoeveel kost dat en wat zijn de regels voor terugbeta­ling door de mutuali­teit?

  Ruth Beeckmans besloot om de moedervlek op haar gezicht dan toch weg te laten halen. Heb je zelf ook zo’n moedervlek en vraag je je af of het mogelijk is die te verwijderen? Dermatologen Griet Voet en Annelies Avermaete beantwoorden je meest prangende vragen en bespreken de kostprijs en terugbetaling door de mutualiteit. “Bij het wegsnijden van een pigmentletsel of moedervlek heb je altijd een litteken, maar daar zijn nog opties voor.”