Een dark- en cooltent maakt je kampeerervaring een heel stuk aangenamer.
Volledig scherm
Een dark- en cooltent maakt je kampeerervaring een heel stuk aangenamer. © Getty Images/Maskot

Comfortabel slapen op de (festival)camping? Een dark- en cooltent belooft kampeerders een goede nachtrust

HLN ShopOf je dit weekend naar Pukkelpop trekt of graag naar een leuke camping afzakt: een kwalitatieve tent is een must-have voor ieder type kampeerder. Met een dark- en cooltent zijn extreme temperaturen geen spelbreker meer. De hitte tegenhouden, het zonlicht blokkeren én koude weren? HLN Shop legt uit hoe dat kan.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. 3 recepten uit het nieuwe kookboek van Ottolenghi: “Elk simpel gerecht kan speciaal gemaakt worden door één kruid of specerij"
  Exclusief

  3 recepten uit het nieuwe kookboek van Ottolenghi: “Elk simpel gerecht kan speciaal gemaakt worden door één kruid of specerij"

  Vandaag brengt wereldberoemde kookboekenauteur Yotam Ottolenghi (53) zijn nieuwste kookboek ‘Extra Lekker’ uit in ons land. Het is het tweede deel in de ‘Ottolenghi Test Kitchen’-reeks. Samen met de Bahreinse Noor Murad kroop de Brits-Israëlische auteur opnieuw de keuken in. Deze keer op het menu: smaakvolle en doordeweekse gerechten met dé ‘Ottolenghi-twist’. HLN Eten deelt 3 exclusieve recepten om mee aan de slag te gaan.