Caroline en Kris: "Ons extra budget steken we in online seminaries en cursussen."
Volledig scherm
PREMIUM
Caroline en Kris: "Ons extra budget steken we in online seminaries en cursussen." © Steven Richardson

Caroline (43) en Kris (49) zijn echte levensgenieters sinds het overlijden van twee familieleden: “We werken keihard voor ons geld, maar we vergeten ook zeker niet te leven”

Zoveel verdien ikOnze redacteur vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Kinderen hebben Kris en Caroline niet, wél twee chihuahua’s en een online marketingbureau dat ze samen runnen. Dankzij corona zagen ze hun omzet het afgelopen jaar verdubbelen. “Met een beetje geluk halen we in 2021 de 120.000 euro”, zeggen ze. En dat geluk was absoluut welkom. Caroline moest al veel te vroeg afscheid nemen twee dierbaren. Samen vertellen ze hoe ze elke maand hun financiën beheren. 

1 reactie

 • Tuur Schiepers

  1 week geleden
  Zonder enige kennis noch ervaring anderen raad geven, straf !
 1. Radiopresentator Sven Pichal (41) laat in zijn portemonnee kijken: "Alles zit in ons huis. De lockdowns deden ons beseffen: nergens beter dan thuis"
  PREMIUM

  Radiopre­sen­ta­tor Sven Pichal (41) laat in zijn portemon­nee kijken: "Alles zit in ons huis. De lockdowns deden ons beseffen: nergens beter dan thuis"

  Radiopresentator Sven Pichal (41) presenteert ‘De Inspecteur’ op Radio 2. Toch liet ook hij zich onlangs vangen aan cybercriminelen. In onze rubriek Centen en percenten legt hij uit hoe hij met geld omgaat en waar hij in investeert. “Mijn ouders werden veel te jong uit het leven geplukt. Daarom moet geld rollen bij mij.”
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown