Jamie-Lee Six is net verhuisd naar haar nieuwbouw en gaf onze woonexpert graag een rondleiding: "Oudere huizen hebben vaak mankementen die je niet ziet op de foto's."
Volledig scherm
Jamie-Lee Six is net verhuisd naar haar nieuwbouw en gaf onze woonexpert graag een rondleiding: "Oudere huizen hebben vaak mankementen die je niet ziet op de foto's." © Grégoire De Poorter

BINNENKIJKER. Op bezoek bij influencer en ‘Verrader’ Jamie-Lee Six (24): “Hier woon ik op tien minuten van mijn ouders in Menen”

BinnenkijkerNa een razend druk voorjaar met onder andere een deelname aan ‘De verraders' zal Jamie-Lee Six ook deze zomer niet stilzitten. De actrice en influencer is pas verhuisd naar haar nieuwbouwwoning en is volop bezig met de inrichting en aankleding. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging bij haar op bezoek om te kijken hoe ze van haar huis een thuis maakt.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. “Als je gemanipuleerd wordt, besef je dat meestal pas achteraf”: expert legt uit hoe de Verraders er zo goed in slagen anderen te misleiden
  PREMIUM

  “Als je gemanipu­leerd wordt, besef je dat meestal pas achteraf”: expert legt uit hoe de Verraders er zo goed in slagen anderen te misleiden

  Weergaloos, zoals ‘De verraders’ er elke aflevering weer in slagen om telkens twee bondgenoten uit te schakelen. Maar hoe komt het dat ze de anderen zo efficiënt kunnen manipuleren? Konden de bondgenoten zich daar niet tegen wapenen? “Als je weet hoe manipulatoren te werk gaan, zullen jouw alarmbellen sneller afgaan zodra iemand dat probeert”, zegt prof. Arne Roets (UGent).
 3. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.