Isabel De Laet en Alexander Heeren (beiden 41) wilden vooral het karakter van hun huis behouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabel De Laet en Alexander Heeren (beiden 41) wilden vooral het karakter van hun huis behouden. © Eddy Vangroenderbeek

BINNENKIJKER. Langs buiten lijkt het huis van Isabel (41) en Alexander (41) een doorsnee villa, binnen is het een seventiesparadijs

Elke week gaat onze woonexpert Björn Cocquyt langs in een bijzonder huis. Isabel (41) en Alexander (41) zijn gepassioneerd door architectuur. Toen ze deze authentieke seventiesvilla in Schilde ontdekten, konden ze er dan ook niet aan weerstaan. “Evengoed had een van de eerdere bewoners alles al een keertje gerenoveerd en was de woning haar ziel kwijt. Gelukkig was dat hier niet het geval.”

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. “200.000 euro meer dan verwacht”: schrijnwerker Bram (38) valt bijna van zijn stoel als hij hoort hoeveel zijn zelf gerenoveerde huis waard is
  PREMIUM

  “200.000 euro meer dan verwacht”: schrijnwer­ker Bram (38) valt bijna van zijn stoel als hij hoort hoeveel zijn zelf gerenoveer­de huis waard is

  Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Sarah Janssens van ERA Renomar een herenhuis in Herentals, dat heel wat troeven heeft die kunnen worden uitgespeeld bij een eventuele verkoop. “Toen wij het huis kochten, was het een krot, maar als schrijnwerker werd het mijn visitekaartje.”
 3. Binnenkijken bij Romeo Davy Gilles en zijn vrouw Sasha: “We zijn het voorbije jaar allebei vaak neerslachtig geweest”
  PREMIUM
  Showbizz

  Binnenkij­ken bij Romeo Davy Gilles en zijn vrouw Sasha: “We zijn het voorbije jaar allebei vaak neerslach­tig geweest”

  Depressief willen ze het niet noemen, maar Davy Gilles (45) en zijn vrouw Sasha Rosen (43) hebben er een moeilijke coronaperiode opzitten. “Maar we moesten hoe dan ook overeind blijven voor de kinderen”, klinkt het in een interview met ‘Dag Allemaal’. Daarin geven ze een inkijkje in hun knusse gezinswoning in Westerlo, vertellen ze over hoe de Romeo-frikandel XXL voor inkomsten bleef zorgen en hebben ze het over hun gezin. “Tijdens die lockdowns heb ik beseft hoeveel ik gemist heb door al die jaren élk weekend, en heel vaak ook op feestdagen, weg te zijn.”