Is er een betere plek om oudejaar te vieren dan deze droomvilla in Tenerife?
Volledig scherm
PREMIUM
Is er een betere plek om oudejaar te vieren dan deze droomvilla in Tenerife? © Gregoire De Poorter

BINNENKIJKER. Het gezin van Marc en Rita viert oudejaar in hun paleisje op Tenerife: “We werken allemaal veel en hard. Hier komen we meteen tot rust”

Elke week bezoekt onze woonexpert Björn Cocquyt een bijzonder huis. In de heuvels van La Caleta - ongetwijfeld de meest exclusieve regio van Tenerife - genieten Marc, Rita en hun zonen van hun al even exclusieve villa ‘Christal’. 850 m² aan luxe in een adembenemend decor: een betere plek om oudejaar te vieren, is moeilijk te vinden. “Met het zicht op de eindeloze zee zijn we binnen de minuut compleet zen.”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Nooit eerder meer huizen boven 1 miljoen euro verkocht: “Mijn favoriet kost 3.495.000 euro en zit vol verrassingen”
  PREMIUM

  Nooit eerder meer huizen boven 1 miljoen euro verkocht: “Mijn favoriet kost 3.495.000 euro en zit vol verrassin­gen”

  In de eerste helft van 2021 werden in ons land maar liefst 747 woningen boven een miljoen euro verkocht, goed voor een omzet van meer dan een miljard euro. Daarmee stevent het aantal transacties in het luxesegment af op een nieuw record, nadat er vorig jaar 1.132 appartementen en villa’s boven één miljoen van eigenaar veranderden. Onze woonexpert Björn Cocquyt toont enkele luxueuze woningen die nu te koop staan.