Geert Thiers en Myriam Vandoorne genieten in hun tweede verblijf op Tenerife van een riant uitzicht, maar ook de villa zelf is een lust voor het oog.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Thiers en Myriam Vandoorne genieten in hun tweede verblijf op Tenerife van een riant uitzicht, maar ook de villa zelf is een lust voor het oog. © Grégoire De Poorter

BINNENKIJKER. Geert en Myriam bouwden een droomvilla op Tenerife: “Inmiddels is de grondprijs verdrievoudigd”

Deze zomer bezoekt onze woonexpert Björn Cocquyt eigenaars van een tweede verblijf bij ons of in het buitenland. Eender waar, in hun bijzonder huis weg van thuis beleven ze een al even bijzondere vakantie. Deze keer kloppen we aan bij Geert Thiers en Myriam Vandoorne in Tenerife. Voor het beste zicht op de omgeving gooide het koppel de indeling van hun villa helemaal om. Zelfs het zwembad werd op de eerste verdieping aangelegd. 

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. BINNENKIJKER. Leerkrachten Annick (50) en Kris (48) bouwden een betaalbaar huis op Kreta: “We hadden een budget van ongeveer 210.000 euro”
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KER. Leerkrach­ten Annick (50) en Kris (48) bouwden een betaalbaar huis op Kreta: “We hadden een budget van ongeveer 210.000 euro”

  Deze zomer bezoekt onze woonexpert Björn Cocquyt eigenaars van een tweede verblijf bij ons of in het buitenland. Eender waar, in hun bijzonder huis weg van thuis beleven ze een al even bijzondere vakantie. Omdat het geld van de verkoop van hun appartement alleen maar aan waarde verloor op een spaarboekje, bouwden Annick (50) en Kris (48) op Kreta een verrassend betaalbaar huis met een onwaarschijnlijk uitzicht op de bergen en de zee.