Katrien Vermeulen (57) uit Grimbergen vindt rust in haar tweede verblijf in de Ardennen. De hangstoel - waar het nog net iets knusser is - is haar lievelingsplekje.
Volledig scherm
PREMIUM
Katrien Vermeulen (57) uit Grimbergen vindt rust in haar tweede verblijf in de Ardennen. De hangstoel - waar het nog net iets knusser is - is haar lievelingsplekje. © Maarten De Bouw

BINNENKIJKER. “Belvedère met zicht op de Semois is niet te overtreffen”: in dit voormalige hotel vond Katrien een tweede thuis

Deze zomer bezoekt onze woonexpert Björn Cocquyt eigenaars van een tweede verblijf bij ons of in het buitenland. Eender waar, in hun bijzondere stek beleven ze een al even bijzondere vakantie. Katrien Vermeulen (57) uit Grimbergen verbouwde in de Ardennen een hotelletje waar ooit koning Boudewijn en Jacques Brel over de vloer kwamen. Net als haar raakten ze onder de indruk van de betoverende omgeving met zicht op de Semois.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. BINNENKIJKER. Op bezoek bij influencer en ‘Verrader’ Jamie-Lee Six (24): “Hier woon ik op tien minuten van mijn ouders in Menen”
  Binnenkijker

  BINNENKIJ­KER. Op bezoek bij influencer en ‘Verrader’ Jamie-Lee Six (24): “Hier woon ik op tien minuten van mijn ouders in Menen”

  Na een razend druk voorjaar met onder andere een deelname aan ‘De verraders' zal Jamie-Lee Six ook deze zomer niet stilzitten. De actrice en influencer is pas verhuisd naar haar nieuwbouwwoning en is volop bezig met de inrichting en aankleding. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging bij haar op bezoek om te kijken hoe ze van haar huis een thuis maakt.