Herman Depypere schreef een boek over de menopauze, een periode waarin veel vrouwen last hebben van futloos haar en haaruitval.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Depypere schreef een boek over de menopauze, een periode waarin veel vrouwen last hebben van futloos haar en haaruitval. © Getty Images/Aurélie Geurts

Bijna één op twee vrouwen krijgt ooit last van extreem haarverlies: “De oplossing kost maar 1,5 euro per maand”

Kaalheid wordt gezien als een typisch mannenprobleem, maar toch krijgt ook bijna de helft van de vrouwen vroeg of laat met extreme haaruitval te maken. “Nochtans is dit in de meeste gevallen makkelijk op te lossen”, zegt gynaecoloog Herman Depypere. “En dat hoeft niet met peperdure middeltjes te zijn.”

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.