Logies op de Griekse eilanden.
Volledig scherm
PREMIUM
Logies op de Griekse eilanden. © rv

Betaalbaar logeren op 6 Griekse droomeilanden: onze reisexpert toont de mooiste logies

De Griekse eilanden kleuren oranje en zetten zich dus in pole position voor de zomervakantie. Niet alleen de 6 eilanden die onze reisexpert Johan Lambrechts tipt zijn prachtig, ook de betaalbare logies die je er vindt zijn dat!

 1. De Verhulstjes achterna in de Provence? Onze woonexpert toont tien huizen van 159.000 euro tot 85 miljoen euro
  PREMIUM

  De Verhulst­jes achterna in de Provence? Onze woonexpert toont tien huizen van 159.000 euro tot 85 miljoen euro

  Eerder deze week konden we binnenkijken in de exclusieve villa van de familie Verhulst in Saint-Tropez. Zij realiseerden de droom die vele Vlamingen koesteren om een tweede verblijf te kopen in de Provence, de meest geliefde regio in la douce France. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging er op zoek naar tien aanraders, voor zij die het met minder geld moeten stellen dan de Verhulstjes, maar ook voor degenen die er (nog) warmer bijzitten.
 2. Eneco wil gaskraan dichtdraaien: hoeveel meer of minder zal je betalen?
  Energie

  Eneco wil gaskraan dichtdraai­en: hoeveel meer of minder zal je betalen?

  Energiebedrijf Eneco wil tegen 2035 klimaatneutraal zijn. Daarom plannen ze hun gascentrales te sluiten, geen cv-ketels meer te verkopen en hernieuwbare energie te stimuleren. Daarin ziet het energiebedrijf ook een belangrijke rol voor de overheid. De heffingen en belastingen op de stroomfactuur wegen volgens hen te hard door, terwijl we in vergelijking met onze buurlanden net weinig lasten betalen voor ons aardgasverbruik. Mijnenergie.be zocht uit wat er verandert als we meer bijkomende kosten zouden betalen voor aardgas dan voor elektriciteit.