Logies Ibiza.
Volledig scherm
PREMIUM
Logies Ibiza. © rv

Betaalbaar logeren bij de meest prachtige stranden van Ibiza: onze reisexpert toont de mooiste logies

Ibiza is dé party capital en de hipste zomerbestemming in Europa. Maar toch heeft het eiland meer te bieden dan cocktailbars en beats in bruisende clubs. Onze reisexpert Johan Lambrechts sprokkelde 5 toffe logies – waarvan de meeste zeer betaalbaar - in de buurt van de mooiste stranden op het Spaanse eiland. 

  1. Karolien (32) ging tijdens haar studies door een scheiding en moet nu zonder job twee kindjes onderhouden: "Gelukkig krijg ik een werkloosheidsuitkering"
    PREMIUM
    Zoveel verdien ik

    Karolien (32) ging tijdens haar studies door een scheiding en moet nu zonder job twee kindjes onderhou­den: "Gelukkig krijg ik een werkloos­heids­uit­ke­ring"

    Onze redacteur vraagt elke week aan enkele Vlamingen hoeveel ze verdienen. Via afstandsonderwijs schoolde Karolien (32) zich om tot diëtiste, maar door haar scheiding moet ze nu ook op zoek naar een job in loondienst totdat haar praktijk echt begint te draaien. “Als opstartende zelfstandige en alleenstaande mama moet ik nu elke maand een beetje van mijn spaargeld snoepen.” Ze vertelt hoe ze elke maand de eindjes aan elkaar knoopt.