De medische wereld zet elke dag grote stappen voorwaarts.
Volledig scherm
PREMIUM
De medische wereld zet elke dag grote stappen voorwaarts. © Getty Images

"Behandeling voor darm- of prostaatkanker ingekort van vier à acht weken tot amper vijf dagen": negen medische doorbraken om blij van te worden

Ook zo moe van al die sombere berichten over het coronavirus dat zichzelf blijft heruitvinden? Hoog tijd voor wat goed nieuws uit de medische sector. Wij gingen op zoek naar de meest hoopgevende recente ontwikkelingen uit de geneeskundewereld, en hoefden hiervoor zelfs niet verder te kijken dan België en Nederland. 

 1. 73 procent meer Belgen met dementie tegen 2050: wat zijn de symptomen en kan je er dan nog iets tegen doen?
  PREMIUM

  73 procent meer Belgen met dementie tegen 2050: wat zijn de symptomen en kan je er dan nog iets tegen doen?

  Het aantal mensen met dementie zal in België tegen 2050 met 73 procent stijgen, zo blijkt uit een studie van het Britse medische tijdschrift ‘The Lancet’ . Wat zijn de symptomen van dementie en kan je er dan nog iets tegen doen? Neurowetenschapper Rosa Rademakers (Universiteit Antwerpen), die er jarenlang onderzoek naar voerde in de VS, beantwoordt tien prangende vragen.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.