Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Autolening aan 0% rente: een goed idee of niet? En hoe maak je de beste keuze? Onze geldexpert licht toe

Autosalon of niet, ook dit jaar zullen autoverkopers ons proberen te verleiden tot een aankoop. Geen centen? Geen bezwaar, je kan toch lenen, misschien wel tegen 0%. Maar hoe voordelig is dat echt? Wat met andere kortingen die ze aanbieden? En als je leent, doe je dat dan  beter bij de bank of bij de autoverkoper? Onze financieel expert Paul D’Hoore geeft advies.

 1. Je keuken ‘in het nieuw’: onze woonexpert toont de beste materialen voor je kasten, werkblad en spoelbak én wat het je kost
  PREMIUM
  Binnenkijker

  Je keuken ‘in het nieuw’: onze woonexpert toont de beste materialen voor je kasten, werkblad en spoelbak én wat het je kost

  Een kwart van de lezers die hebben deelgenomen aan de woonenquête van Het Laatste Nieuws wil het geld dat ze tijdens de coronacrisis bespaarden, investeren in hun keuken. Dat is niet onlogisch, want 43% geeft aan meer tijd door te brengen in die ruimte. Lezeres Katrien getuigt over de inrichting van haar eigen keuken en onze woonexpert Björn Cocquyt laat zijn licht schijnen over de meest voorkomende materialen én hun prijskaartje.
 2. Is een persoonlijke lening wel zo voordelig als de kredietgevers doen uitschijnen? Onze geldexpert legt het uit
  PREMIUM

  Is een persoonlij­ke lening wel zo voordelig als de kredietge­vers doen uitschij­nen? Onze geldexpert legt het uit

  We hebben de voorbije maanden veel meer tijd in ons kot doorgebracht en het lijkt erop dat dat niet snel zal veranderen. Voor velen is het dan ook hét ideale moment om hun huis te verfraaien of te renoveren. Geen geld genoeg? Een persoonlijke lening afsluiten is maar een koud kunstje. En als je de reclame mag geloven, is aflossen ook al twee keer niets. Maar klopt dat wel? Paul D’Hoore uit ons geldpanel legt uit welke addertjes er onder het gras kunnen schuilen als je een persoonlijke lening aangaat.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen