Andy Peelman
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman © VTM

Andy Peelman (37) laat in zijn portemonnee kijken: “Door corona ben ik op de beurs beginnen te spelen”

Andy Peelman (37), één van ’s lands bekendste politiemannen, laat in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. Zo vertelt hij in onze rubriek Centen en percenten openhartig hoe hij met geld omgaat, welke financiële lessen hij geleerd heeft en waar hij in investeert. “Zodra het mocht, ben ik als tiener in de horeca beginnen te werken. Mijn mama had het immers niet breed.”

 1. Carrièreswitch als vijftigplusser: zo ga je aan de slag in de zorgsector
  Jobs

  Carrières­witch als vijftig­plus­ser: zo ga je aan de slag in de zorgsector

  De gezondheidszorg kampt - naast de uitdagingen van de coronacrisis afgelopen jaar - al lang met serieuze personeelstekorten, vooral door de toenemende vergrijzing. Diverse initiatieven moeten dan ook meer mensen warm maken voor een job als verpleeg- of zorgkundige. Een van die campagnes richt zich nu ook specifiek op vijftigplussers. Jobat.be geeft een overzicht van je opties als je de overstap wil maken.
 2. Actrice Kim Van Oncen laat in haar portemonnee kijken: “Met huurders heb ik álles al meegemaakt, van vernielingen tot een sekswerkster als bewoner”
  PREMIUM

  Actrice Kim Van Oncen laat in haar portemon­nee kijken: “Met huurders heb ik álles al meegemaakt, van vernielin­gen tot een sekswerk­ster als bewoner”

  Presentatrice, actrice en supermarktuitbaatster Kim Van Oncen leerde al vroeg dat je hard moet werken voor je geld én moet zorgen voor een stevig spaarpotje. Maar hoe doet ze dat? Wat zit er in haar (vastgoed)portefeuille? En wat was haar grootste financiële misstap? In onze rubriek Centen en percenten vertelt Kim openlijk hoe ze haar geldzaken beheert. “Ik kan erg spaarzaam zijn op kleding, restaurantbezoekjes en reizen.”
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren