30 november 2021: het einde van de analoge tv
Volledig scherm
30 november 2021: het einde van de analoge tv © Getty Images/PhotoAlto

Analoog tv-signaal stopgezet: wat is het alternatief?

MijntelcoTelenet en Orange bieden vanaf nu geen analoge televisie meer aan. Moet iedereen nu overschakelen naar een digibox? Of zijn er nog alternatieven? En voor wie zijn die interessant? Mijntelco.be legt uit. 

 1. Tot 560 euro per koppel: deze mutualiteiten betalen de hoogste vergoeding wanneer je een baby krijgt
  Spaargids.be

  Tot 560 euro per koppel: deze mutualitei­ten betalen de hoogste vergoeding wanneer je een baby krijgt

  De komst van een baby brengt heel wat verandering teweeg, ook in je portemonnee. Je moet niet alleen een extra mond voeden, maar ook een babyuitzet aanschaffen. Bovendien lopen de kosten van een bevalling vaak hoog op. Verschillende ziekenfondsen voorzien dan ook een financieel duwtje in de rug. Maar waar is de geboortepremie het hoogste? En op welke geschenken kan je precies rekenen? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.