.
Volledig scherm
. © Edge Retreats

Als het tegenslaat (of voor ons meegaat) zit Luka Modric dit weekend weer thuis. Al is dat in deze topvilla niet bepaald een straf

WoonWe zullen misschien nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat de villa van Luka Modric in zijn thuisland Kroatië.

2 reacties

 • Andelko Bujanic

  2 maanden geleden
  Sorry maar Modric is niet in de buurt van Dubrovnik opgegroeid maar in de buurt van Zadar. Dat is een kleine 300-400 km verder ...
 • vera Roovers

  2 maanden geleden
  Wil ik wel op vakantie gaan 😍
 1. Zo houd je je goede voornemens beter vol: motivatiepsycholoog geeft 6 concrete tips: “Gun jezelf een experimenteerfase om je doelen bij te sturen”
  PREMIUM

  Zo houd je je goede voornemens beter vol: motivatie­psy­cho­loog geeft 6 concrete tips: “Gun jezelf een experimen­teer­fa­se om je doelen bij te sturen”

  Ben jij ook al hopeloos gesneuveld in je goede voornemens voor 2023? Troost je: je bent lang niet alleen. Waarom vinden we het toch zo verdomd lastig om ons leven te verbeteren? Motivatiepsycholoog Maarten Vansteenkiste geeft advies en deelt concrete tips zodat je het dit keer écht beter kan doen. “Het is niet de bedoeling dat je slaaf wordt van je goede voornemen. Als je erin slaagt om drie keer per week na het werk naar de fitness te gaan, is het misschien niet haalbaar om die avonden een gezonde maaltijd op tafel te zetten.”