Eveline (34) is mama van Victor (14) en Mona (11). Mona wou liever niet op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Eveline (34) is mama van Victor (14) en Mona (11). Mona wou liever niet op de foto. © Steven Richardson

Alleenstaande mama Eveline (34) heeft twee jobs, maar wil haar kinderen niets ontzeggen: “Ik wil voor hen een luxeleven”

Zorgen dat de kinderen niets tekortkomen is Evelines hoofddoel. Ze geeft hen alles wat ze willen, gaat elke week met hen op restaurant en boekt meermaals per jaar een tripje naar Euro Disney. Daarvoor heeft ze als alleenstaande mama twee jobs. “Of ik de kinderen niet te veel verwen? Ze weten dat alleen een goede gezondheid echte rijkdom is. En die is niet te koop.”

 1. Ondanks pijnlijke scheiding slagen Joris (40) en Wendy (37) erin om als ouders een goed team te vormen, zelfs met pluspapa Ward (40) erbij: “Onze zoon zal nooit tussen ons moeten kiezen”
  PREMIUM

  Ondanks pijnlijke scheiding slagen Joris (40) en Wendy (37) erin om als ouders een goed team te vormen, zelfs met pluspapa Ward (40) erbij: “Onze zoon zal nooit tussen ons moeten kiezen”

  Zes jaar geleden was de liefde tussen Wendy (37) en Joris (39) op. Ondanks hun scheiding waren ze het over één ding eens: het welzijn van hun zoon Jul (10) zou altijd op de eerste plaats komen. Wendy vond in Ward (40) een nieuwe partner en ook hij vervult zijn rol als plusvader op de best mogelijke manier. “Jul is een gelukkig kind. We doen zelfs vaak uitjes met ons vieren.”
 2. “We verkochten ons huis om een grote bus te kopen”: genieten van het leven met een klein budget, deze mensen tonen dat het kan
  PREMIUM

  “We verkochten ons huis om een grote bus te kopen”: genieten van het leven met een klein budget, deze mensen tonen dat het kan

  De energieprijzen exploderen, een volle tank kost stukken van mensen, de winkelkar wordt almaar duurder,... De coronacrisis heeft het leven alleszins niet goedkoper gemaakt. Integendeel. Rondkomen met een klein budget is dan ook niet evident. Maar dat betekent niet dat je niet kan genieten van het leven of je dromen kunt najagen. Drie mensen gunnen ons een blik op hun financiën. “Met al het geld dat we over hebben, gaan we lekker eten op restaurant.”
 3. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.