De camper van Johan Verweirder uit Westende werd gestolen in het Franse Biscarrosse.
Volledig scherm
De camper van Johan Verweirder uit Westende werd gestolen in het Franse Biscarrosse. © Johan Verweirder

West-Vlaming bestolen van camper tijdens tripje in Frankrijk met dochter en kleindochter (5): “Alles kwijt, zelfs onze papieren”

Dieven hebben woensdag in Frankrijk de camper van Westendenaar Johan Verweirder (63) gestolen. Hij was er op vakantie met zijn dochter (35) en kleindochter (5) in de regio van Bordeaux. “We zijn alles kwijt. Zelfs onze identiteitspapieren. Het enige wat ik nog heb is mijn gsm. Gelukkig maar, dat ik tenminste het thuisfront kan verwittigen”, zegt een aangeslagen Johan. 

4 reacties

 • Luc De Bruyn

  3 jaar geleden
  Onze camper verkocht, daar mijn vrouw er gewoon niet meer dierf in slapen. 4 keer ingebroken, 2 X Frankrijk, 2 X Portugal. 1 keer in Frankrijk met inblazen van gas. inbraak gebeurde dus toen we zelf en de kids in de camper lagen te slapen. Enig truucje, een grote hondenvoeder of drinkbak voor uw deur zetten, of een Grote hond bijhebben
 • Jan Verstrepen

  3 jaar geleden
  Stelen is een nieuw beroep, een knelpuntberoep nergens is een mens nog veilig, dieven worden niet gestraft en met de opendeur politiek van de EU is het schering en inslag.
 • daniel van de vondel

  3 jaar geleden
  Ook al is het maar eventjes mijn motorhome is telkens beveiligd met een extra slot op het stuur een spanriem tussen de voorportieren opbouwsloten op de bewonersdeur en alle blinden toe. Kwestie van het zo moeilijk mogelijk te maken.
 • vangeel guido

  3 jaar geleden
  Alles pikken ze we zijn nergens meer veilig.Ze komen werken niet graag maar pikken wat niet van hun is dat kunnen ze wel.
 1. Wim Opbrouck stelt nieuwe BLIJsluiter vol hartverwarmende boodschappen bij West-Vlaamse apothekers voor
  West-Vlaanderen

  Wim Opbrouck stelt nieuwe BLIJslui­ter vol hartverwar­men­de boodschap­pen bij West-Vlaam­se apothekers voor

  De meest deprimerende dag van het jaar? Dat is de derde maandag van januari, ook bekend als Blue Monday. In 2022 is dat 17 januari. Hét moment om een nieuwe BLIJsluiter te lanceren. Het gezicht van die handleiding vol positieve boodschappen in West-Vlaamse apotheken is deze keer Wim Opbrouck. “Het jaar hoopvol starten met een lach en een traan. Dat is wat de mens de mens maakt. We maken van 2022 een topjaar”, vertelt de acteur en presentator uit Bavikhove.