En of Danny Servaes blij is met de trouwring die hij vond. Het koppel Danny en Joke kan er alvast om lachen én is heel gelukkig.
Volledig scherm
PREMIUM
En of Danny Servaes blij is met de trouwring die hij vond. Het koppel Danny en Joke kan er alvast om lachen én is heel gelukkig. © RV

Verloren gewaande trouwring van Joke en Danny na 15 jaar teruggevonden in een weide: “Een koe had hem ingeslikt, maar we vonden hem nergens terug”

MiddelkerkeBijzonder verhaal in Middelkerke: daar is de trouwring van Joke Struye en Danny Verstegen na 15 jaar teruggevonden. In 2007 verloor Danny het kleinood tijdens de geboorte van twee vaarskalfjes op hun boerderij Cuylehoeve. Sindsdien ontbrak elk spoor, tot vrienden Peter Mommerency en Danny Servaes met hun metaaldetector dit weekend toevallig de ring terugvonden. “Hoe mooi kan het leven zijn”, straalt het echtpaar.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. MIJN DORP. Vlaamse charmezanger Paul Bruna: “Ik wandel graag op het strand van Middelkerke, maar kom pas echt tot rust op de begraafplaats”
  PREMIUM

  MIJN DORP. Vlaamse charmezan­ger Paul Bruna: “Ik wandel graag op het strand van Middelker­ke, maar kom pas echt tot rust op de begraaf­plaats”

  De naam Paul Bruneel (64) zegt je misschien niet meteen iets, maar zijn artiestennaam Paul Bruna zal velen wel bekend in de oren klinken. De charmezanger uit Middelkerke treedt dan ook in heel Vlaanderen op. Hoewel hij afkomstig is van Langemark, woont hij al sinds 1979 in Middelkerke, waar hij zich helemaal thuis voelt. “Dankzij mijn job als journalist heb ik op korte tijd heel wat mensen leren kennen en kon ik mij onmiddellijk integreren in de gemeente”, zegt Paul.
 1. “Hoog tijd dat Diksmuide vaart zet achter nieuwe fietspaden”: oppositie kritisch over gebrek aan fietsambitie bij meerderheid
  PREMIUM
  Diksmuide

  “Hoog tijd dat Diksmuide vaart zet achter nieuwe fietspaden”: oppositie kritisch over gebrek aan fietsambi­tie bij meerder­heid

  “Wil de nieuwe beleidsploeg vanaf 2025 fietspaden kunnen aanleggen, dan moet het Diksmuidse stadsbestuur dringend actie ondernemen”, stelt Kurt Vanlerberghe (Vooruit) scherp. Het fietspad in de Rousdammestraat en dat in een deel van de Schoorbakkestraat liggen er, maar wat met de rest zoals de verbinding Esen-Vladslo, Diksmuide-Kortemark en Lettenburg-Alveringem? Schepen Martin Obin (CD&V) reageert, maar brengt niet eenduidig positief nieuws. Een overzicht van alle hangende fietspadendossiers.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.