En of Danny Servaes blij is met de trouwring die hij vond. Het koppel Danny en Joke kan er alvast om lachen én is heel gelukkig.
Volledig scherm
PREMIUM
En of Danny Servaes blij is met de trouwring die hij vond. Het koppel Danny en Joke kan er alvast om lachen én is heel gelukkig. © RV

Verloren gewaande trouwring van Joke en Danny na 15 jaar teruggevonden in een weide: “Een koe had hem ingeslikt, maar we vonden hem nergens terug”

MiddelkerkeBijzonder verhaal in Middelkerke: daar is de trouwring van Joke Struye en Danny Verstegen na 15 jaar teruggevonden. In 2007 verloor Danny het kleinood tijdens de geboorte van twee vaarskalfjes op hun boerderij Cuylehoeve. Sindsdien ontbrak elk spoor, tot vrienden Peter Mommerency en Danny Servaes met hun metaaldetector dit weekend toevallig de ring terugvonden. “Hoe mooi kan het leven zijn”, straalt het echtpaar.

 1. Chef-kok Elien Verhulst (24) van restaurant Vlass wint Pierre Wynants Trophy: “Saus is het belangrijkste bij elk gerecht. En net mijn sauzen gaven blijkbaar de doorslag”
  PREMIUM
  Middelkerke

  Chef-kok Elien Verhulst (24) van restaurant Vlass wint Pierre Wynants Trophy: “Saus is het belangrijk­ste bij elk gerecht. En net mijn sauzen gaven blijkbaar de doorslag”

  Chef-kok Elien Verhulst en haar team van restaurant Vlass, dat bestaat uit onder andere chef Stefaan Lauwereins en haar vriend en sommelier Kenzo Lauwereins, hebben in Flanders Expo Gent de Ster van de Belgische keuken gewonnen, sinds dit jaar omgedoopt tot de Pierre Wynants Trophy. Elien is alvast in de wolken met de overwinning: “Nu mag ik in februari naar Rimini in Italië, om daar alles in de strijd te gooien voor de Young Chef Challenge.”
 2. InnovOcean Campus officieel ingehuldigd: ILVO en VLIZ gaan samenwerken aan onderzoek in onze zee
  PREMIUM
  Oostende

  InnovOcean Campus officieel ingehul­digd: ILVO en VLIZ gaan samenwer­ken aan onderzoek in onze zee

  Na twee jaar van werkzaamheden werd de nieuwe InnovOcean Campus officieel ingehuldigd in aanwezigheid van Vlaams minister van Visserij Hilde Crevits en gouverneur van West-Vlaanderen Carl Decaluwé. In dit nieuw gebouw zullen 280 medewerkers van ILVO of het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek en het Vlaams Instituut voor de Zee of VLIZ, samen met hun partners, samenwerken aan onderzoek in onze Noordzee. “Hier vind je ook de grootste zeebibliotheek van de Lage Landen”, vertelt Jan Mees, algemeen directeur van VLIZ.