Guy Mertens met de award die hij won voor leukste camping voor je hond.
Volledig scherm
PREMIUM
Guy Mertens met de award die hij won voor leukste camping voor je hond. © Emelyne Six

Van gratis poepzakjes tot hondendouche: dit maakt van Camping De Lombarde de leukste camping voor je hond

LombardsijdeEerder dit jaar won Camping De Lombarde de prijs voor leukste camping voor je hond. We gingen eens een kijkje nemen waarom De Lombarde zo leuk is voor je viervoeter. “Honden zijn hier overal welkom, als ze maar netjes en braaf zijn”, zegt eigenaar Guy Mertens.

 1. Chris en Kimberly laten de moed niet zakken na brand: “We hebben snel de knop omgedraaid en hopen binnenkort te kunnen heropenen”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Chris en Kimberly laten de moed niet zakken na brand: “We hebben snel de knop omgedraaid en hopen binnenkort te kunnen heropenen”

  Vorige week dinsdag iets voor 17 uur brak brand uit in de handelszaak @The Shop op de Zeedijk in Nieuwpoort. Kimberly Vanoutryve (28) stond toen in de winkel en merkte de rook in de opslagruimte op. “Uiteraard heeft dat een diepe indruk nagelaten”, reageert haar partner en zaakvoerder Chris Leroy (52). “Als ondernemers is er echter maar één weg en die is vooruit.”
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 3. De Brem vangt al 60 jaar kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben. “We geven de kinderen hier een thuis”
  Oostende

  De Brem vangt al 60 jaar kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben. “We geven de kinderen hier een thuis”

  Dit weekend werd het 60-jarig bestaan van De Brem gevierd. Doorheen de jaren hebben heel wat kinderen hier een kans gekregen op een betere toekomst. De voorziening is een pionier in het jeugdwelzijnswerk. Al van bij het begin is het tehuis een vaste waarde voor het opvangen en begeleiden van kinderen en jongeren uit gezinnen die het moeilijk hebben. Tijdens het verjaardagsfeest werden vooral de medewerkers geprezen voor hun tomeloze inzet voor de kinderen.