De auto van Micheline, een Renault Kangoo, raakte zwaar beschadigd na een aanrijding door een tractor die een kar voor dieren voortrok.
Volledig scherm
De auto van Micheline, een Renault Kangoo, raakte zwaar beschadigd na een aanrijding door een tractor die een kar voor dieren voortrok. © Micheline Bakelandt

Tractor brengt zware schade toe aan geparkeerde wagen en pleegt vluchtmisdrijf

SlijpeEen voorbijrijdende tractor heeft woensdag voor zware schade gezorgd aan een geparkeerde wagen in de Rattevallestraat in Slijpe, deelgemeente van Middelkerke. Het raam werd volledig verbrijzeld en de bestuurder van de tractor pleegde vluchtmisdrijf.

  1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

    Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

    Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.