Schepen Natacha Lejaeghere en de 20 kinderen van het derde en vierde leerjaar van de Sint-Lutgardisschool in Westende.
Volledig scherm
Schepen Natacha Lejaeghere en de 20 kinderen van het derde en vierde leerjaar van de Sint-Lutgardisschool in Westende. © Gemeente Middelkerke

Sint-Lutgardisschool uit Westende op bezoek in het gemeentehuis

MiddelkerkeVandaag, op donderdag 1 december, kreeg het gemeentehuis de 20 leerlingen van het derde en vierde leerjaar van Sint-Lutgardisschool uit Westende op bezoek. De klas van juf Aster en juf Evy kreeg door schepen Natacha Lejaeghere een rondleiding in het gemeentehuis en het MAC.

  1. Dierenasiel gooit het over een andere boeg in discussie rond financiering nieuwbouw: “We nodigen iedereen uit om mee na te denken over toekomst dierenasiel”
    oostende

    Dieren­asiel gooit het over een andere boeg in discussie rond financie­ring nieuwbouw: “We nodigen iedereen uit om mee na te denken over toekomst dieren­asiel”

    Dierenasiel Het Blauw Kruis van de Kust organiseert op 26 februari een open vergadering om te bepalen wat er moet gebeuren met de middelen die ingezameld werden via een crowdfunding. Die centen waren bedoeld voor een nieuwbouw, maar door een meningsverschil met het stadsbestuur zijn die plannen in de koelkast beland. “We moeten iets doen om de veiligheid te blijven garanderen”, zegt Fabrice Goffin, voorzitter van de Raad van Bestuur.