De sportraad en de sportdienst van Middelkerke reiken hun jaarlijkse trofee uit
Volledig scherm
De sportraad en de sportdienst van Middelkerke reiken hun jaarlijkse trofee uit © Benny Proot

Schepen trekt zelf loopschoenen aan om sportprijzen uit te reiken

MiddelkerkeOndanks een coronajaar reikten de sportraad en de sportdienst van Middelkerke hun jaarlijkse trofee van sport uit en dat in vier categorieën. De traditionele feestelijke huldiging kon niet plaatsvinden, dus trokken sportschepen Henk Dierendonk (Lijst Dedecker) en het bestuur van de sportraad hun ‘loopschoenen’ aan om de trofeeën eigenhandig naar de winnaars te brengen. 

 1. Restauratie van iconische reddingsboot Watson II gestart: “Opnieuw vaargeschikt maken en inzetten als toeristische trekpleister”
  PREMIUM
  Nieuwpoort

  Restaura­tie van iconische reddings­boot Watson II gestart: “Opnieuw vaarge­schikt maken en inzetten als toeristi­sche trekpleis­ter”

  In Nieuwpoort is de restauratie van de Watson II gestart, de iconische reddingsboot die tussen 1948 en 1987 werd ingezet voor de kust van Nieuwpoort en een beschermde status heeft. “Het is de bedoeling om de Watson II opnieuw vaargeschikt te maken en in te zetten als toeristische trekpleister”, zegt burgemeester Geert Vanden Broucke (CD&V). De boot werd vrijdagmorgen overgebracht van de jachthaven naar een loods langs de Kaai.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen