MIDDELKERKE - Week van de Friet strijkt neer in Middelkerke
Volledig scherm
MIDDELKERKE - Week van de Friet strijkt neer in Middelkerke © Walkie Talkie

Ook in Middelkerke staat ‘Week van de Friet’ nadrukkelijk in de kijker

Naar goede gewoonte staat de laatste week van november in het teken van onze nationale culinaire trots: de versgebakken, heerlijk goudgele frietjes van de frituur. Tijdens de twintigste editie van de ‘Week van de Friet’ brengen bekende standbeelden in vijf gemeenten een week lang een ode aan de frietjes van de frituur, zoals ook in Middelkerke.

0 reacties

 1. Strandbars trekken aan alarmbel en zien opmerkelijk fenomeen opduiken: “De frigoboxtoeristen zijn opnieuw uitgevonden”
  Play
  Kust

  Strandbars trekken aan alarmbel en zien opmerke­lijk fenomeen opduiken: “De frigobox­toe­ris­ten zijn opnieuw uitgevon­den”

  De strandbarhouders aan onze kust hebben er een slechte start van de paasvakantie opzitten. Het verhuren van de ligzetels en aanbieden van takeaway weegt niet op tegen het verbod op alcoholverkoop en terrassen. Rendabel is het voorlopig allerminst. Met lede ogen zien ze bovendien aan hoe dagjestoeristen gepakt en gezakt met een frigobox genieten op het strand. “De terrassen moeten weer open”, roepen de uitbaters op.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!