De nieuwe glasramen verwijzen naar de Tempeliers en de Hospitaalridders die de Sint-Niklaaskerk vroeger als hun kerk aanschouwden.
Volledig scherm
De nieuwe glasramen verwijzen naar de Tempeliers en de Hospitaalridders die de Sint-Niklaaskerk vroeger als hun kerk aanschouwden. © Foto Proot

Nieuwe glasramen in kerk van Slijpe in teken van de Tempeliers

  1. Peter (32) opent 11 spaghettiresto’s en plant dit jaar nóg 3 vestigingen van Bavet: “Blij dat ik nummer 2 van de wereld ben”
    PREMIUM
    Koksijde/Gent

    Peter (32) opent 11 spaghettiresto’s en plant dit jaar nóg 3 vestigin­gen van Bavet: “Blij dat ik nummer 2 van de wereld ben”

    Een straf verhaal van succesvol ondernemen, overgoten met spaghettisaus. Peter Van Praet (32) heeft in vijf jaar al elf restaurants van Bavet geopend: tien in België en eentje in Nederland. En dit jaar, in crisistijden, volgen er nóg eens drie. Zijn geheimen? Tien toppings en sauzen. Karaktervolle panden. En een community-gevoel bij zijn klanten. “Ik ben heel blij dat ik de tweede beste spaghettimaker van de wereld ben.” Want aan nummer één kan volgens Peter echt niemand tippen.