Kampeerwagens mogen niet langer parkeren langs de kustweg tussen Middelkerke en Oostende
Volledig scherm
Kampeerwagens mogen niet langer parkeren langs de kustweg tussen Middelkerke en Oostende © Gemeente Middelkerke

Mobilhomes mogen niet langer parkeren langs de zeedijk

Voortaan is het niet langer toegestaan om je kampeerwagen te parkeren langs de zeedijk, tussen Cyriel De Grootelaan en de gemeentegrens met Oostende. Wie dat toch doet, riskeert een boete tot 58 euro. 

6 reacties

 • Jacqueline Rousseau

  3 jaar geleden
  Het teken staat niet in de Highway Code dus niet geldig voor de rechtbank u bent een winnaar omdat het niet wordt erkend
 • Marc Rooman

  4 jaar geleden
  Een volledig parkeerverbod voor campers vind ik overdreven. Zeker op deze plaats waar niemand hinder of last van heeft. Indien men niet wil dat men er overnacht kon je dit wel oplossen door er een parkeerverbod in te voeren voor campers van 22.00u tot 8.00u.
 • Antoon vanoutryve

  4 jaar geleden
  Als astmapatiënt kun je ook gebruik maken van de vele campings, waar je bovenop nog alle accommodatie er bovenop hebt. De zorg van J. M. is er in de eerste plaats dat jij niet in de poep van... trapt terwijl je wil genieten van de gezonde zeelucht... dat zou op je adem werken... Als eigenaar van een mobielcar, in acht nemende, de kostprijs er van, zullen die paar € het verschil niet maken. Ook J. M. zal als burgemeester van Middelkerke, dit in overweging genomen hebben.
 • Harry Eightball

  4 jaar geleden
  Waar kan men dan gewoon parkeren om inkopen te doen of gewoon effe te stoppen zoals de auto's? Op camping ben je dan direct 20 € kwijt om een uurtje te staan, als er al plaats is! Pure discriminatie
 • Philippe Beernaert

  4 jaar geleden
  jm mijn respect voor u is plots weg ! je duwt campers op een onvoorziene afstand van de kust , kom jij de rolstoel duwen ??pech voor onze eigen mensen in de horeca en winkels dus , neem een voorbeeld aan frankrijk en nederland !! daar is een mindervalide persoon met zijn camper welkom aan het strand !!