CEO Vincent Nolf kwam vanochtend de medewerkers een duwtje in de rug geven voor hun eerste dag terug.
Volledig scherm
CEO Vincent Nolf kwam vanochtend de medewerkers een duwtje in de rug geven voor hun eerste dag terug. © Vincent Nolf

Metro Middelkerke opent opnieuw zijn deuren: “Al onze medewerkers kregen hun job terug”

MiddelkerkeVandaag mocht horecagroothandel Metro in Middelkerke opnieuw zijn deuren openen op een nieuwe locatie in de Sea shopping center, zo’n 150 meter van de vorige locatie. Vorige maand moest de zaak nog eens sluiten na een klacht van een concurrent.

  1. Metro Middelkerke moet opnieuw sluiten na klacht van concurrent, tot woede van burgemeester Dedecker: “Er is meer rechtszekerheid in Sicilië dan in België”
    Middelkerke

    Metro Middelker­ke moet opnieuw sluiten na klacht van concurrent, tot woede van burgemees­ter Dedecker: “Er is meer rechtsze­ker­heid in Sicilië dan in België”

    Horecagroothandel Metro in Middelkerke moet van de Raad voor Vergunningsbetwistingen opnieuw sluiten na een klacht van een concurrent. Weer zou het ontbreken van een geldige vergunning voor de parking aan de oorzaak liggen. “Er is al een tijdje er een vete bezig tussen Metro en Horeca Totaal”, stelt burgemeester Jean-Marie Dedecker. Maar bij Horeca Totaal ontkennen ze alle betrokkenheid. Een dankbare restauranthouder nodigde intussen het Metro-personeel uit.