Het nieuw bestuur van N-VA Middelkerke. vlnr: Jamie Wittrock, Brigitte Bauwens, Marc Descheemaecker, Jan Gebbert, Patrick Meurice, Kurt Knockaert en Anthony Goethaels.
Volledig scherm
Het nieuw bestuur van N-VA Middelkerke. vlnr: Jamie Wittrock, Brigitte Bauwens, Marc Descheemaecker, Jan Gebbert, Patrick Meurice, Kurt Knockaert en Anthony Goethaels. © N-VA Middelkerke

Marc Descheemaecker versterkt bestuur N-VA Middelkerke

MiddelkerkeDe leden van N-VA Middelkerke kozen een nieuw afdelingsbestuur. Patrick Meurice mag ook de komende drie jaar aan het roer van de afdeling staan. Kurt Knockaert werd verkozen als ondervoorzitter. Verder komt Marc Descheemaecker, voormalig afgevaardigd bestuurder van de NMBS, het afdelingsbestuur versterken. 

  1. Westende en Lombardsijde vieren carnaval met ezelstoet: “Veel ambiance en snoep en natuurlijk ook ezels”
    PREMIUM

    Westende en Lombardsij­de vieren carnaval met ezelstoet: “Veel ambiance en snoep en natuurlijk ook ezels”

    Vandaag was het de 61e editie van de ezelcavalcade in Westende en Lombardsijde. Een hele groep carnavalisten en praalwagens vertrokken van aan de kerk in Westende richting het Dorpsplein in Lombardsijde. Peter Dezuttere, voorzitter van de Orde van de Ezel die de stoet organiseert, is heel blij dat het opnieuw mag na een paar afgelaste edities door corona. “Dit is een geweldige editie. We zijn heel blij dat we terug zijn.” We gingen een kijkje nemen naar de stoet en de praalwagens.
    Lombardsijde, Westende