Shauni werd zaterdag in Diksmuide begraven. De Middelkerkse verloor de strijd tegen kanker, maar had wel nog de kracht om haar eigen afscheid voor te bereiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Shauni werd zaterdag in Diksmuide begraven. De Middelkerkse verloor de strijd tegen kanker, maar had wel nog de kracht om haar eigen afscheid voor te bereiden. © GUS/RV

LEVENSVERHAAL. Jonge mama Shauni (29) neemt zelf afscheid op haar eigen begrafenis: “Wees geen dramalama, maar een gelukszoeker in je eigen verhaal”

Middelkerke/DiksmuideShauni Denolf, amper 29 jaar, uit Middelkerke is zaterdag begraven in Diksmuide. Ze verloor de strijd tegen eierstokkanker, maar vond in haar laatste dagen wel de kracht om haar eigen afscheidsplechtigheid te regelen. Het werd een viering vol persoonlijke verhalen. Voor haar 3-jarige dochter Myla-June laat ze een herinneringsdoos achter. “Dit is mijn laatste boodschap, recht uit het hart.”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Nieuwe sociale woonorganisatie bundelt krachten van huidige organisaties in middenkust: “Tegen 2027 beheren we 5.000 sociale woningen, maar dienstverlening blijft hetzelfde”
  Regio

  Nieuwe sociale woonorgani­sa­tie bundelt krachten van huidige organisa­ties in middenkust: “Tegen 2027 beheren we 5.000 sociale woningen, maar dienstver­le­ning blijft hetzelfde”

  Sociale huisvestingsmaatschappijen De Gelukkige Haard, De Oostendse Haard en WoonWel vormen vanaf 1 juli 2023 een nieuwe woonorganisatie samen met de sociale verhuurkantoren Woondienst JOGI en SVK Koepel Bredene-Oostende. Deze nieuw-te-vormen woonmaatschappij zal actief zijn in Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg.
 1. Dit cadeautje al gespot? Het is een creatie van ’t Saam-leerlingen
  Diksmuide

  Dit cadeautje al gespot? Het is een creatie van ’t Saam-leerlingen

  Je kan veel uit boeken halen maar je leert nog meer door de theorie in de praktijk om te zetten. Dat hebben ze in Diksmuide goed begrepen. Leerlingen van de derde graad van ’t Saam Cardijn creëerden vijf kerstaccenten. “De jongeren werkten er drie maanden aan. De installaties gloeien niet alleen door de verlichting maar zeker ook door onze fierheid”, klinkt schepen van Evenementen Katleen Winne (Idee Diksmuide) opgetogen.