K3 stond deze zomer al op het podium van de Proximus Pop-up Arena. Volgende zomer komen ze terug, dit keer met een avondshow.
Volledig scherm
K3 stond deze zomer al op het podium van de Proximus Pop-up Arena. Volgende zomer komen ze terug, dit keer met een avondshow. © Emelyne Six

K3 komt met avondshow naar Middelkerke

MiddelkerkeDeze zomer speelde K3 de Proximus Pop-up Arena plat in de namiddag met een spetterende show voor de kinderen. Volgend jaar komen ze terug naar Middelkerke, maar dit keer met een avondshow K3 LIVE LATE NIGHT speciaal voor hun oudere fans.

  1. Knokke-Heist voert als laatste kustgemeente toeristenbelasting in: “Niemand zit erop te wachten, maar we zijn lang gespaard gebleven”
    PREMIUM
    Kust

    Knok­ke-Heist voert als laatste kustgemeen­te toeristen­be­las­ting in: “Niemand zit erop te wachten, maar we zijn lang gespaard gebleven”

    Knokke-Heist voert als laatste kustgemeente een toeristenbelasting in. Dat doen ze in de vorm van een jaarlijks forfaitair bedrag pér slaapplaats. Hoeveel de uitbaters betalen, is afhankelijk van het soort logies. Ook wie zijn tweede verblijf verhuurt, zal de belasting betalen. “Maar dan valt de tweede verblijfstaks wel weg”, duidt burgemeester Piet De Groote (GBL). Het is aan de uitbaters van toeristische logies om te beslissen of ze de toeristenbelasting doorrekenen in hun eigen verhuurprijs. Maar hoe zit het aan de rest van de kust? Een overzicht.