Burgemeester Jean-Marie Dedecker (LDD) met champagne op de dijk van zijn Middelkerke (archieffoto van 15 april).
Volledig scherm
Burgemeester Jean-Marie Dedecker (LDD) met champagne op de dijk van zijn Middelkerke (archieffoto van 15 april). © Jan De Meuleneir / Photo News

Jean-Marie Dedecker vindt achterpoortje om terrassen in Middelkerke legaal te plaatsen vanaf 1 mei: “Absurde regels dwingen me de grenzen van de wet op te zoeken”

MIDDELKERKEBurgemeester van Middelkerke Jean-Marie Dedecker heeft een achterpoortje gevonden om toch vanaf 1 mei horecaterrassen te plaatsen. Dat zegt de burgemeester enkele uren voor de persconferentie van het Overlegcomité. “De volledige zeedijk wordt zo openbaar domein en we plaatsen zelf extra tafels en stoelen”, legt Dedecker uit. De lokale horeca reageert positief. 

364 reacties

 • Jan Verbanck

  2 jaar geleden
  Moesten er nu nationale verkiezingen zijn, dan werd die man premier.” Of net niet... Mijn stem zou hij al zeker niet krijgen.
 • Carla Van Geel

  2 jaar geleden
  De terrassen om de zelf gekochte drank of voedsel te verorberen maar... wie betaald al die kosten om tafels en stoelen gratis ter beschikking te stellen? Het verkiezingsmodus budget? En.. de wijntjes zorgden er wel voor dat afstand niet meer bestond in de afwezige grijze massa. Dat is waar virologen niet akkoord zijn, de gevolgen. Danst en feest maar JM Dedecker maar je karma komt nog wel.
 • Marc Groosman

  2 jaar geleden
  Hij bereidt duidelijk volgende verkiezingen voor !
 • Marc De weireld

  2 jaar geleden
  Altijd al fan geweest van Dedecker , een politieker met gezond boerenverstand en haar op de tanden , zo zijn er veel te weinig !
 • rony lauwers

  2 jaar geleden
  Super burgemeester! Altijd al een man naar mijn hart geweest!!