.
Volledig scherm
. © VTM NIEUWS

Jean-Marie Dedecker vertelt over zijn ‘terrasrevolutie’ in VTM NIEUWS en krijgt applaus van mensen op de dijk

MiddelkerkeMiddelkerke is begonnen met haar zogenaamde ‘terrasrevolutie’: de gemeente heeft tweehonderd tafeltjes op de Zeedijk gezet, ook al worden de horecaterrassen pas op 8 mei geopend. In VTM NIEUWS Dedecker vanmiddag uit waarom hij de terrassen nu al opent, en hij kreeg prompt applaus van de mensen op de dijk. Ook in het VTM NIEUWS van 19 uur barstte een applaus los na het interview met Dedecker.

 1. Rechter haalt zwaar uit naar alcoholverslaafde (33) die alweer zwaar door het lint gaat wanneer partner hem verlaat: “Je vertelt gewoon flagrante leugens”
  Nieuwpoort

  Rechter haalt zwaar uit naar alcoholver­slaaf­de (33) die alweer zwaar door het lint gaat wanneer partner hem verlaat: “Je vertelt gewoon flagrante leugens”

  Een 33-jarige man uit Nieuwpoort moest zich dinsdag bij de Veurnse strafrechter verantwoorden voor slagen aan zijn partner en de politie, bedreigingen, verboden wapenbezit, weerspannigheid en smaad. Toen zijn partner hun relatie stopzette en zou verhuizen, ging Wesley V. volledig door het lint. Zijn ex vraagt maar liefst 8.000 euro schadevergoeding, haar zoon 200 euro. “Maar ze is er enkel op uit om van hem te profiteren”, sprak de verdediging.
 2. "Steek ze maar zonder zwemvest in die boot": mensensmokkelaars die vluchtelingen met kinderen de Noordzee opstuurden riskeren tot 12 jaar cel
  Koksijde

  "Steek ze maar zonder zwemvest in die boot": mensensmok­ke­laars die vluchtelin­gen met kinderen de Noordzee opstuurden riskeren tot 12 jaar cel

  Vijf leden van een mensensmokkelbende die vluchtelingen met kinderen in gammele bootjes de Noordzee opstuurden richting het Verenigd Koninkrijk, riskeren in de Brugse rechtbank celstraffen tot 12 jaar. Volgens het parket hadden de Iraniërs geen enkel respect voor het leven van de slachtoffers. “Uit één van hun telefoongesprekken bleek dat de vluchtelingen desnoods maar zonder zwemvest op de boot werden gestoken”, stelde de procureur.