Emmanuël Van Den Steen, hier in een rolstoel in het Brugse hof van assisen, werd in juni vorig jaar veroordeeld tot 24 jaar cel voor doodslag op Miriam Van Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Emmanuël Van Den Steen, hier in een rolstoel in het Brugse hof van assisen, werd in juni vorig jaar veroordeeld tot 24 jaar cel voor doodslag op Miriam Van Poel. © Photo News

In juni nog veroordeeld tot 24 jaar cel voor dood van Miriam (68), nu sterft ex-kinesist (70) aan corona in gevangenis

Middelkerke/BruggeDe 70-jarige Emmanuël Van Den Steen uit Middelkerke is overleden aan het coronavirus, dat hij in de Brugse gevangenis opliep. De ex-kinesist werd in juni nog veroordeeld tot 24 jaar cel voor doodslag op zijn partner Miriam Van Poel (68). “De man leefde compleet geïsoleerd in de gevangenis en had nog amper levensvreugde. Hij is razendsnel achteruitgegaan”, zegt zijn advocaat Kris Vincke. 

 1. Zorgverstrekkers krijgen coronaprik met AstraZeneca... Al stuurden tientallen mensen hun kat
  PREMIUM
  veurne

  Zorgver­strek­kers krijgen coronaprik met AstraZene­ca... Al stuurden tientallen mensen hun kat

  In de evenementenzaal Furnevent in Veurne zijn zaterdag de eerste 200 mensen gevaccineerd. Het gaat om thuisverpleegkundigen, tandartsen, ambulanciers en andere zorgverstrekkers. Opvallend: zo'n 50 mensen die oorspronkelijk voor hun coronaprik verwacht werden, daagden niet op. Mogelijk heeft dit te maken met het – volgens studies minder efficiënte – AstraZeneca-vaccin. Eerder dreigden Vlaamse zorgverleners zelfs al met een staking als ze met AstraZeneca zouden ingeënt worden. Veurns burgemeester Peter Roose ziet een andere reden waarom zorgverstrekkers zich niet hebben aangemeld voor hun eerste prik.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica